Закінчилася чергова справа по поділу майна колишнього подружжя, яку представляв Адвокат Юридичної компанії ПРАВО.UA Кулішов Володимир.

І знову ми святкуємо перемогу!

Досить складна і цікава справа, яка розглядалася майже 9 місяців.

Річ йшла про поділ квартири та автомобіля. Особливістю цієї справи було те, що сторона позивача (наш опонент у справі) намагалися визнати майно особистою власністю, оскільки (на їх думку) гроші на це майно позивачка отримала, як винагороду за участь в олімпійських змаганнях.

Тож завданням Адвоката ЮК ПРАВО.UA було довести, що майно придбане в офіційному шлюбі є спільною власністю і кожне з колишнього подружжя має право на рівні частки у цьому майні.

Звичайно, сімейним законодавством передбачена приватна власність одного з подружжя, яка набута під час шлюбу, в разі якщо таке майно придбане за особисті кошти одного з подружжя. Але ці обставини  повинна була довести сторона позивача (наші опоненти в суді).

Суд розглянувши всі докази ухвалив: визнати квартиру та автомобіль спільною сумісною власністю та в порядку поділу майна визнати право власності по ½ частини за кожним з колишнього подружжя.

Ми задоволенні результатом своєї роботи, коли задоволений наш клієнт!

Та хочемо нагадати, в ситуації, яка пов’язана з поділом цінних речей, не варто надіятись лише на свої сили, тільки тому, що, на вашу думку, ви праві. Слід звернутись до кваліфікованого спеціаліста з позитивною судовою практикою, який професійно захистить ваші інтереси в суді.

З повагою ЮК ПРАВО.ЮА!

Категорії: Наша практика

Схожі статті

Без категорії

Попередній договір купівлі-продажу квартири чи будинку. Що потрібно знати!

Попередній договір купівлі-продажу, якщо хоч один раз ви купували або продавали нерухомість, ви повинні знати, що це таке? Попередній договір купівлі-продажу квартири чи будинку (чи ін.. нерухомості) –   це угода, яка створює для сторін зобов’язання, Читати далі…

Наша практика

Приватизація кімнати в гуртожитку через суд. Практика компанії ПРАВО.UA

Усунення перешкод по приватизації житла. Практика компанії ПРАВО.UA Юридична компанія ПРАВО.UA здобула перемогу в судовому розгляді справи, щодо визнання права користування кімнатою в гуртожитку. Часто, коли піднімається питання здійснення права на приватизацію житла, мова йде Читати далі…

Наша практика

Відшкодування збитків після ДТП через суд. Практика ПРАВО.ЮА

Завдяки правильному алгоритму дій і вчасному зверненні до адвоката, наш клієнт зміг отримати відшкодування від страхової компанії і зможе претендувати на стягнення збитків з іншого учасника дорожньо-транспортної пригоди. Та  почнемо цю історію з початку… До Читати далі…